A fost nevoie să fiu călcată în picioare și amenințată cu moartea, ca să beneficiez de un ordin de protecție. Fostul concubina trebuie să păstreze o distanță de 50 m de mine.

A fost nevoie, să încaseze mai mulți pumni și picioare, până să primească un ordin de protecție. A fost nevoie de nenumărate rânduri, să sesizez Poliția, am nevoită să sesizez și presa.

Face o dezvăluire uluitoare, victima noastră.”Am primit ordin de protecție, pentru violență și amenințări cu moartea, din partea numitului, în care arăt faptul că există și probe. S-a admis ordinul de protecție, arăt faptul că nu are voie, nici prin telefon să i-a legătura cu mine, că nu are voie să se apropie, nici de domiciliul meu, în caz contrar, conform articolului 23, alineatul 5, din legea numărul 217/2003, pentru prevenirea și combaterea violenței, în familie. Încălcarea de către pârât, a oricărei dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, constituie infracțiune conform articolului 32, alineatul 1, din legea numărul 217/2003.”, a declarat pentru NEWS VJ.ro, doamna Claudia.

Încălcarea oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 23 alin. (1) și dispuse prin ordinul de protecție constituie infracțiunea de nerespectare a hotărârii judecătorești și se pedepsește cu închisoare de la o lună la un an. Împăcarea înlătură răspunderea penală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *