Jurnalistul NEWSVJ.ro, Andrei Câmpean, atacat de față cu Poliția

Un fapt, deosebit de grav, s-a petrecut azi, când jurnalistul Andrei Câmpean, a fost atacat, în centrul orașului, unde se vinde lubeniță.

Mai mulți comercianți, nemulțumiți, că o doamnă care vinde și ea lubeniță, ar beneficia de o masă, de 8 m, în loc de 6 m, i-au semnalat acest fapt jurnalistului. Astăzi, am constatat că o persoană pe nume Mariana, comercializează lubeniță pe domeniul public, fapt la care s-a supărat și și-a chemat ginerele, și la provocat să mă lovească.

Menționez că am solicitat sprijinul Poliției Locale cât și Municipale, fiind la un pas de a fi lovit. Instituțiile Statului Român, ar trebui să ia măsuri urgente, împotriva doamnei care comercializează lubeniță și vinde porumb, în Piața Centrală, unde se bănuiește că are angajați, pe care îi plătește cu ziua, deci ITM-ul trebuie să îi facă un control de urgență, Anaf-ul ar trebui să îi verifice, toate intrările cât și ieșirile.

Reprezentanții Fisc-ului sunt în concediu, de aceea unii își fac de cap. Vreau să văd, ce măsuri vor lua, cei de la Administrația Locală, sperăm că domnul Sorin, nu îi va ține în spate. Doamna din imagine, în urmă cu ceva timp a fost ridicată de mascați, datorită faptului că s-au ocupat cu cărbuni.

Procurorii, au avut suspiciunea că sustrăgea cărbune, și îl dădea în schimbul porumbului. Are multe relații, atât prin Poliție cât și pe la ANAF, deci îmi face impresia că nimeni, nu îi poate face nimic. Mai multe persoane au relatat “această persoană își face de cap, cred faptul că este pe mână cu conducerea pieței”.

“Acea persoană, care a sărit la dumneavoastră, a fost sancționată conform legii 61” a declarat, domnul Stăncioi, șef Poliția Locală a Municipiului Petroșani.

Domnul din imagine, ginerele doamnei Mariana, a avut un comportament violent, a dat dovadă că este un om agresiv, atât față de polițiștii locali, cât și față de jurnalistul Andrei Câmpean. Menționăm că, i-a îmbrâncit pe polițiștii locali, și a reușit să de-a și cu soția sa, de pământ.

Potrivit unui martor: da se ceartă între ei, dar nu știu de ce se ceartă, știu că toți au la fel, dar pot să vă mai spun pe unii “chiar așa mai în față”. Dar cei de la piață, tot timpul cheamă Poliția, să le spună că nu fac bine ceea ce fac. Conducerea Pieței, contactată de noi a reușit să ne explice “nu știu exact ce vor unii, niciodată nu vei putea să împaci pe toți, tot timpul vorfi nemulțumiți”.

O persoană care a dorit să rămână sub anonimat, dar a declarat pentru noi “nu știu exact cum să dau locurile, dar știu că se fac cereri, iar conducerea pieței, apropo bineînțeles că, se fac ședințe”. Precizează o persoană de încredere “poate verifica oricine, toți sunt cu actele la zi”.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *