Acel punct de frontieră din Municipiul Petroșani a devenit o modă

Cum am prezentat în articolele anterioare în cartierul colonie mai exact pe marginea Jiului există foarte multe cabane fără autorizație!

În acele cabane locuiesc foarte mulți romi a căror ocupație este cerșitul toată ziua. Aceștia au și copii minori. Urbanismul din cadrul Primăriei municipiului Petroșani nu văd aceste lucruri sau locuri, nu vor să găsească pe GPS această locație așa credem noi!!

Avem informații că în acea zonă sunt foarte mulți șobolani, sunt foarte mulți copii minori,nu există apă potabilă, iluminat public dar, seara toate cabanele au lumină. A relatat o persoană pentru News vj “domnul primar vrea să candideze, nu mai pleacă din țară, probabil dânsul îi ține în spate pe acei romi, să își obțină câteva voturi!!!”

Vom verifica această informație, dar este incredibil ceea ce se întâmplă, pentru că nu se dorește implicarea autorităților, singuri au fost polițiștii care au transmis un comunicat! Oare de ce atâta nepăsare în acest cartier, mai exact pe dunga Jiului ,există și o persoană care conduce un autoturism ce nu deține permis de conducere!

Într-un material prezentat, de Redacția NEWSVJ.ro, s-a făcut referire la faptul că, pe strada Primăverii, din Municipiul Petroșani, au apărut niște anexe de lemn, în care locuiesc și minori. 

Citeste si aici newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *