Invitatul emisiunii “Ora Adevărului”, domnul Drăgan Virgil, ne vorbește despre problemele întâmpinate, cu domnul Ristea Adrian

Astăzi, invitatul emisiunii “Ora Adevărului “, moderată de domnul Câmpean Andrei, a fost domnul Drăgan Virginel-Virgil.

Pe scurt, domnul Drăgan Virgil, îl acuză pe domnul Ristea Adrian, că i-ar fi dat mai mulți bani, decât ar fi trebuit să îi dea, în urma unui contract, prin care domnul Drăgan Virgil, a cumpărat de la domnul Ristea Adrian, mobilier, și diverse bunuri.

La rândul său, Domnul Ristea Adrian, afirmă, că domnul Drăgan Virgil, nu și-a achitat încă nici datoria, pe care o are către el. Pe parcursul emisiunii, intră în legătură telefonică cu moderatorul, și un martor care este de partea domnului Drăgan Virgil, și anume domnul Ila.

Menționăm, că domnul Drăgan Virgil, are o executare silită, prin care, își achită datoria față de domnul Ristea Adrian. Acuzațiile, au curs, și dintr-o parte și din cealaltă. Cert este faptul că, domnul Ristea Adrian, are un contact încheiat la Notariat, între el și domnul Drăgan Virgil.

Domnul Drăgan Virginel-Virgil, a afirmat în cursul emisiunii: “D-nul Andrei, am venit la dumneavoastră în emisiune, să spun, ce mă doare. I-am dat banii. După doi ani, am fost dat în judecată și apoi executat silit. Azi la ora 04:20, dimineața, am primit un apel, pe urmă am m-ai primit un apel, la ora 06 dimineața. Mi-a spus: De ce ai mers la emisiune, că te-ai făcut de râs! Apoi mi-a tot trimis mesaje, dar văd că nu se potolește.

A văzut și martorul, când i-am dat bani, o văzut și mesajele. Trebuia să achit 250o0 lei, acum îi dau a doua oară. Eram la locul de muncă, când am primit telefonul. Mi-am ieșit și eu din fire. A început să mă amenințe, că mai vrea încă bani. Să nu aibă lumea încredere, în astfel de tranzacții.

Domnul Ristea Adrian, afirmă: “Mi-a dat în jur de 7000 de lei, dar diferența până la 25 000 de lei, nu”. Înafara, contractului, încheiat la Notariat, mai există 5, 6 sau chiar contracte, a mai afirmat domnul Ristea Adrian.

Eu l-am dat în judecată, i-am pus poprire pe salar, și el continua să vină să mai ceară lucruri, a afirmat în continuare domnul Ristea Adrian. Domnul Ristea Adrian, a spus că, i-a dat mobilă nouă, pe care a dat 4000€, în Italia. Domnul Ristea Adrian, afirmă, că i-a spus domnului Drăgan Virgil, să-i facă plata în cont.

Domnul Ristea Adrian, a spus că, i-a dat mobilă nouă, pe care a dat 4000€, în Italia. Domnul Ristea Adrian, afirmă, că i-a spus domnului Drăgan Virgil, să-i facă plata în cont. Domnul Ila, martorul domnului Drăgan Virgil, afirmă: “Am asistat o singură dată, când i-a dat bani, cu foarte mult timp în urmă, nu îmi aduc aminte luna și anul, în jur de 400 lei. Domnul Virgil, are dreptate, i-a dat exagerat, de mulți bani.”

Vom reveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *