Drăgan Virginel: astăzi este invitatul emisiunii “Ora Adevărului” și relatează cum este amenințat în continuare de acel cămătar

Am reușit să o iau razna datorită unui zis cămătar, un microbist al aparatelor de noroc. “Ma sunat îmi trimite mesaje. O iau razna. Nu știu ce să mai zic i-am dat banii de două ori, iar acum îi dau pentru a treia oară. Am reușit să fiu trimis în judecată, sunt umilit de acest om, autoritățile nu vor să ia măsuri” relatează victima.

Da este de nedescris, în România să se întâmple asemenea cazuri, de parcă ar fi primul. Victima va veni astăzi în emisiune, unde își va spune durerea, ce o are în suflet. Credem că noi suntem singura publicație care reușim să ascultăm durerea, ce o au în suflet cetățenii ar trebui să se implice și autoritățile dar nu prea văd intenția.

Vom reveni cu noi informații, cu privire la acest caz. “Mă întreb, am tot întrebat de ce nu se implică autoritățile, trebuie să fiu sacrificat, apoi îngropat, cineva să mă plângă două trei zile apoi să fiu dat uitării” credem noi că autoritățile sunt depășite. 

Am cumpărat de la acest individ, anumite obiecte casnice. Precizez le-am, cumpărat de față cu martori, le-am plătit de față cu martori. Adevărul este că am dat banii din mână, nu am prea multe dovezi să justifice. Dar sunt câţiva martori, care au văzut, acum îi dau pentru a treia oară banii, pentru că este o sentință. Eu am depus plângere penală la Parchet, mi-am rezervat și un avocat.

Deci se înțelege totul unii sunt favorizați, alții sunt dați uitării, de parcă nu am duce toți aceeași cruce în spate. Autoritățile sar în ajutorul unora, iar alții sunt umiliți. “Ora Adevărului” este astăzi, începând cu orele 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *