Invitatul emisiunii “Ora Adevărului”, a fost domnul profesor inginer Vasile Pavel

Sunt inginer, profesor la Clubul Copiilor Petrila, Filiala Petroșani, de 37 de ani. Pregătesc atât copii, de la început, și până în grupele de performanță. 

Am avut copii, campioni naționali, sponsorii lipsesc total, ne antrenăm în curtea Clubului din Petrila, spațiul este foarte mic. La nivel de club, organizăm, concursuri în fiecare an, de 3 ani ne deplasăm în Petrila, unde am găsit mai multă înțelegere. Avem 3 categorii, și anume: începători, avansați și performanță.

Un pilot, are nevoie de zeci și zeci de ore de antrenament, doi, trei ani. Un pilot, are nevoie de curaj și abilități. Am avut și copii supradotați. Am avea nevoie de două carturi noi, și părți componente. Cauciuri, ambreiaje, pistoane, segmenți.

Uzura este foarte mare. Un cart se competiție poate costa de la 3000 €, în sus. Nu avem sponsori, nu avem bani. Alții vin în competiție cu carturile lor de 4000, 5000 €. Ne autofinanțăm. Bag mâna în buzunar, și cumpăr ceea ce trebuie, consumabile. Sunt mulțumit de toți copii.

Mai avem, două concursuri naționale, luna aceasta la sfârșit, în județul Teleorman, la Roșiorii de Vede. Primăria Petroșani, nu ne-a ajutat, Primăria Petrila, ne-a ajutat. Îi mulțumesc, domnului Primar Jurca, și Primăriei Petrila. Vreau, cât mai multe locuri fruntașe, pentru club. 

Un mesaj, către cei care ne urmăresc, oameni de afaceri, vă rog să ne ajutați cu două carturi noi, baza materială și baza financiară. Am doi elevi, în grupa de performanță. Cristea Adrian și Ampoițan Ana Maria, elevi la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, sunt trimiși în Germania, în practică. Amândoi, au peste, 10 ani de carturi.”

Domnul profesor, a venit însoțit de doi copii, membri, ai Clubului, și anume: Pașca Elena Valentina și Stănoi Răzvan Bogdan. Cei doi copii, sunt obișnuiți cu competițiile sportive, dovadă și premiile pe care aceștia le-au obișnuit. Răzvan, este de 8 ani la club, iar Valentina de 1 an și jumătate.

Răzvan, a obținut locul 3, la un concurs național, la Piatra Neamț, plus alte medalii și premii la alte concursuri naționale. Valentina, la cei 12 ani, a ajuns în grupa de performanță, a fost la 3 concursuri, a obținut 3 medalii, 3 diplome și două cupe. Am luat de două ori, locul 1. Acest sport, mă pasionează foarte tare de mică. Îmi doresc, că după liceu, să urmez Facultatea de Drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *