Fostul director al minei Lupeni da lecții altora

Dacă vă aduceți voi aminte, în urmă cu câțiva ani de zile, câțiva mineri au murit sub pământ. Pe vremea aceea era la conducere un director nepăsător, într-un final a ieșit la pensie iar acum s-a reangajat.

“Cei din Companie îl țin în spate după ce a făcut o gafe, le dă lecții șefilor ce conduc Minele Livezeni și Vulcan. Predă lecții Domnului Dioane, deoarece este ținut în brațe de cei mai mari tătari. Cum guvernul a căzut războiul, nu a dat greș să nu apară, veți vedea de acum încolo mari bătălii în compania C N H” .

“Aduceț- vă voi aminte, de acel director în urmă cu aproximativ câteva zile, era să i-a bătaie, de la câțiva mineri acum se dă un buric al pământului dă lecții actualilor directori, nu iar mai ajunge pensia de peste 100 de milioane”. Vom reveni de îndată ce scandalul, va lua amploare, rămâneți alături de noi cu siguranță, vă vom ține la curent.

Cum domnului director nu îi place să stea la pensie, în continuare vrea să fie activ, calcă peste cadavre, bagă ceartă între combinat și mine face instructaje cu minerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *