Dictatorul și mâna lui moartă au solicitat un Cancan

Cu prezența și cu faptele au demolat orașele, se cred învingători după partida de război. A spart orașul bucată cu bucată, iar acum vrea să dărâme și Primăria, a tăiat apa la oameni și a băgat facturi groase, acum vrea să facă impozitul cât casa poporului. Ăștia doi visează mult în loc să doarmă, celălalt a fugit după un post la bazinul de înot, lui îi place meseria de director și dictatura.

Între cei doi există două diferențe, unul este slab si celălalt este umflat și unul are bani celălalt este sărac. Domnul care se vede consilier, va consilia agenții de pază cu pistoalele pe masă. Lui îi place mărunțișul, mănâncă de unde apucă și nu lasă în urmă că îi este foame. La funcția de consilier este pe poziția coadă. Nu este glumă și nici mișto, dacă ar mai avea și în mână câte ceva ar semăna cu cineva.

Domnii ajunși în Primărie, jumate din societate se ascunde, se vor gândi cu ce au greșit. Se va restarta Primăria începând de la apă și până la distrugerea asfaltului, vrea să facă o grădină zoologică, din domeniul public vrea să facă domenii privat, asta se arată într-un comunicate. După păr și interfață credeam că sunt frați, dar după buzunar am constatat că unul este sărac celălalt bogat.

Nu uitați, mâna moartă este bună să te ștergi și să o folosești, iar apoi o ascunzi, doar acum este bună pentru că joacă rolul de sluga. Un asemenea rol este plătit pe măsură, mai lipește și afișe cu limba în loc de aracet pentru că nu are bani în buzunar.

Acest material este un Cancan și vă rugăm să îl tratați ca atare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *