Caz șocant: un traficant de droguri, a întreținut relații sexuale cu minoră de 12 ani / VIDEO

  •  
  •  
  •  

Mama fetei, bolnavă de SIDA, a trimis-o pe fată, care este în plasament la bunici, să-i cumpere o țigară cu canabis. Țigarea, urmând să i-o dea iubitului ei, drept cadou.

Înainte de ai vinde țigarea, traficantul, a dezvirginato, și a întreținut relații sexuale cu ea. Pentru faptele sale, traficantul, va răspunde în fața legii.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au efectuat, ieri, 10 iunie, o percheziție, în județul Timiș, la domiciliul unei persoane bănuite de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.

Percheziția efectuată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice și procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara a fost realizată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani.

Cel în cauză este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. Acesta este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci.

Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara în vederea audierii. Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, în vederea audierii.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă. Percheziția a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile „Glad Voievod”.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *