Angajații Primăriei, pot circula, cu mașina pe trotuar

  •  
  •  
  •  

Astăzi un șofer, ce conduce un microbuz. Din informațiile obținute, am aflat este angajatul Primăriei.

A reușit în spatele Primăriei, să confunde trotuarul cu șoseaua, mai la un pas să se suie pe mine, de parcă nu ar mai vedea. După cum se vede în imagine, șoferul circulă pe trotuar, nu îi pasă că pe trotuar trebuie să circule cetățenii. Ținând cont că lucrează la Primărie, Poliția lui nu îi face nimic.

Mai menționez, acest șofer are un vocabular bine instrumentat, aruncă după mine cu înjurături și amenințări. Vor apărea imagini compromițătoare, împotriva șoferului. Știu cu siguranță, că domnul primar, tolerează asemenea angajați dar este regretabil faptul că un angajat dintr o instituție publică a statului își permite, să circule pe trotuar.

Cum sună doamnu primar, angajații Primăriei pot circula pe trotuar, și dumneata să ai o durere exact în cot? 

Am încercat, să iau legătura cu conducerea dar se aruncă mâța dintr-un sac în altul. Am preferat să arunc materialul, în spațiu public. Cu siguranță acest șofer, nu va fi și nu a fost niciodată oprit de Poliție Ținând cont că lucrează în Primărie, relațiile lui contează foarte mult, atât timp cât un primar este cercetat de DNA.

Să precizăm, dacă primarul și-a permis să fie cercetat de de DNA, ce ar costa pe angajații Primăriei, mai exact pe unii șoferi să circule pe trotuar. Țara se îndreaptă într-o direcție bună, atâta timp cât șeful, îți indică trotuarul tu fiind șofer, poți circula fără a avea permis pe trotuar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *