Bita, un om cunoscut în lumea infracțională, amenință fără gram de remușcare. Poliția Petroșani „îi slujește”./VIDEO

De această dată, începem cu prezentarea oamenilor ce fac parte din lumea infracțională, asta se va putea dovedi în materialele care vor urmă, o spune el cu gura lui.

Cartierul Colonie, a devenit șoseaua oamenilor fără permise de conducere, asta se datorează faptului că, Poliția Rutieră s-a desființat, municipiul Petroșani nu are birou Poliți Rutieră.

Băiatul din imagine, după ce că are infracțiuni și dosare în palmares, a trecut la capitolul amenințări. Biță Spune că, „îmi va sparge ușa de la casă, ăla care a spart ușa a fost prost, nu a știut să spargă ușa. Sunt sesizări la Poliția Petroșani, dar individul plătește și nimeni nu i-a măsuri împotriva lui„.

Vom căuta în arhivă, vom prezenta toate infracțiunile comise de acest băiat, vom strânge informații de peste tot. El a spart câteva case, a furat bani, televizoare și tablete. A furat banii omului din casă! Da, da.

Totul se datorează polițiștilor care nu vor să intervină când primesc informații, băiatul credem că plătește bine. Poliția să nu îi facă deranj. Vom reveni cu informații și probate,  audio/video.

  • video

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *