Arcana Iosiv, fostul comandant de la Politia Vulcan. A picat examenul pe locul doi

Arcana Iosiv, a fost comandant la Poliția Vulcan. Potrivit unor surse, fostul comandant a căzut examenul, să clasat pe locul doi. “Blestemele și greșelile l-au ajutat să piardă funcția de comandant”. Atenție ! “A fost la examen singur și a căzut pe locul doi, în locul lui este o doamnă comandant prin împutercire”.

Totul a venit pe surse, tot pe surse discutam, în perioada mandatului și-a făcut de cap. În locul domnului Arcana Iosiv, este doamna ROSU ALINA SIMONA. Te duci la examen și te duci singur și pici pe poziția doi, asta sa întâmplat în Poliția Vulcan.

Cei de la IPJ Hunedoara, au uitat s-au au omis următorul aspect: “Să schimbe rolurile de pe site-ul Inspectoratului”, aceste informații au venit pe surse. Cum omul la viața lui a fost un vânător de calitate. Atentie: “Ce spun unele persoane din preajma lui”, se împacă bine cu sticluța și paharul chiar și în preajma volanului.

Băieții de la IPJ Hunedoara, nu au reușit s-au nu au vrut să-i facă un fragrant domnului sticluță. În ziua de astăzi din poziția de comandant îți permit să împaci “sticla” cu volanul. Alte persoane ce lucrează la Poliția Vulcan spun că ia expirat mandatul, totul este că omul a mai vrut un mandat și a căzut la examen.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *