Alerta: O persoană a fost jefuită în magazinul Penny din Petroșani

Astăzi, o femeie a făcut cumpărăturile la magazinul Penny din Petroșani, la un moment dat a fost jefuită, i-au sustras telefonul mobil din geantă. Femeia a sesizat angajatele cu privire la cele întâmplate, dar nu au dat curs sesizări. Da, asta ne face pe noi să credem, paza de la Penny Market este plătită să fie părtașă. Femeia mai spune că dimineața va depune plângere la Poliția Petroșani cu privire la cele întâmplate, poate harnici de la Penny Market vor reuși să șteargă imaginile de pe camerele de supraveghere??

Ce spune doamna pe contul dânsei de socializare ? “În după amiaza aceasta, în magazinul Penny din Petroșani, mi-a fost furat telefonul mobil. Mă întreb cum e posibil să se întâmple lucrul acesta, acolo unde sunt camere de supraveghere, unde se presupune că există personal de pază??? Am rugat șeful de raion să analizeze filmările. S-a implicat cu viteza minus 1, după un timp a venit la mine și mi-a zis că nu s-a văzut nimic pe camere, ca există unghiuri moarte. Bun, ce să înțeleg din asta ? Tot ce adăugasem eu în coș se afla în zona unghiurilor moarte, sau că acest virus și implicit consecințele crizei cauzate de acesta, lipsa locurilor de muncă, prezența borfașilor care s-au întors din străinătate, sărăcia fără margini, îi determină pe cei cu aceste apucături să se perfecționeze astfel încât să opereze cu atât de mult “talent” încât să ne fenteze pe noi , camerele de supraveghere, paznicii etc…și iarna încă nu a venit. Ce va fi la iarnă??? Vai de noi…cu sărăcia care ne pândește. Nici nu vreau să mă gândesc.

Concluzia? Stați cu ochii în patru când sunteți la cumpărături, pe stradă, oriude vă aflați, o clipă de neatenție și ești jefuit.
P.S. Acum cateva zile, o colega de la master s-a plâns că i s-a furat telefonul. Ar fi trebuit să-mi dau seama că trebuie să fiu mai vigilentă. Că ăsta nu este decât un început…Seara faină să aveți și să rămânem sănătoși!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *