Acest individ, fuge după copii, autorități nepăsătoare ? Cine încasează bani după el. VIDEO

Acest individ sub marca Cosmin, a reușit în urmă cu două zile să fugă după doi copii minori. “Acei copii sunt copiii mei, și nu accept un om care are probleme cu capul, să terorizeze copiii”

Dacă Protecția Copilului cât și Poliția sunt nepăsătoare atunci poate să stea în libertate, să fugă după minori, ori să le de-a în cap. “M-am săturat să stau pază să nu vină altul să îmi bată copiii, nu mai avem protecție, un individ își face de cap, autoritățile nu sunt de găsit”. Acest individ fuge după copiii din cartier, cerșește bani iar dacă nu îi dai bani riști să primești o bâtă în cap, relatează unele persoane.

Am sesizat Poliția datorită faptului că mama individului m-a înjurat și m-a amenințat. Nici poveste, ca Poliția să se autosesizeze. Să vorbim cu privire la cel copil care are probleme cu capul, Poliția nici măcar nu m-a băgat în seamă, bine că a venit la sesizare după câteva minute bune și au plecat cum au venit.

Iar cei de la Protecția Copilului, habar nu au că acel copil are probleme grave, bine că mama lui încasează o pensie și în rest e nepăsare. Ce ar trebui să se întâmple în țara asta să aplicăm legea ? Câți minori trebuie să mai fie abuzați fizic, sexual, sau din orice alt punct de vedere ca statul Român să te protejeze ?  “Dacă ați văzut pe imagini, cum a vrut să intre la mine în casă, dacă nu era soția mea acasă putea să îmi fure bunuri; cine i-a permis lui să fugă după cei doi copii minori ?”

De ce părinții lui nu îl țin în casă ? Dacă are probleme, de ce Protecția Copilului nu demarează o anchetă socială ? Pentru că îi doare în cot. Voi mai avea multe de spus, mai multe persoane din acest cartier, “îl cunosc știu că acel individ are probleme, dar pentru asta nu înseamnă, ca eu să îmi țin copiii în casă de frica lui, că ar fi posibil să ii bată”. 

Bine că Procurorii și Judecătorii, stau prin birouri și își beau cafelele iar Polițiștii, stau ascunși și oamenii care au probleme cu capul, își fac de cap, în țara lui “zero barat.” Vom reveni cu noi informații, pe parcursul anchetei, “veți afla pe parcurs cine pipaie minorii, și de ce nu se iau măsuri împotriva lui”. Imaginile vorbesc de la sine, deoarece am sistem de supraveghere, pentru protecția familiei. Veți vedea cum fuge după copii, iar cum încearcă să intre peste familia mea în casă. De ce i-a luat jucăria, din fața blocului ?

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *