9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Pe 14 iulie 2010 o veste şocantă pâlpâia, cu litere de-o şchioapă şi tiltu de „breaking news’, la toate televiziunile: „Mădălina Manole a murit’. Ceea ce, pentru o fracţiune de secundă, a fost luată drept o gafă sau o glumă extrem de proastă, s-a dovedit a fi o tragedie care ne doare şi astăzi. „Fata cu părul de foc’ a încheiat socotelile cu viaţa chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

În dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, de către soţul ei, în baia casei lor din Otopeni. Fiul lor, copilul pentru care Mădălina s-a rugat şi îl adora mai presus decât orice, avea doar un an şi o lună când a rămas orfan de mamă.

În urma anchetei, s-a stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis. Nimeni n-a înţeles de ce, care au fost motivele care au împins o femeie abia devenită mamă, care spunea că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei, să-şi ia viaţa. Multe întrebări au rămas fără răspuns. Familia cântăreţei a refuzat să creadă că Mădălina a ales să-şi părărească de bunăvoie copilul, iar mama ei a luat cu ea în mormânt, în 2017,  convingerea că fiica ei a fost ucisă.

Citeste si aici news24agd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *