Zombi: Amenințări în stil mafiot cu toporul, martori au fost uniformele statului. Poliție umilită și limbaj vulgar./VIDEO

Scandal în plină zi, legea trece neobservată,  „tulburarea ordinii publice”. Amenințare cu toporul în stil mafiot sub privirile polițiștilor neputincioși, limbaj vulgar și uniformă șifonată. Radiografia pieței din Petroșani, sector „second-hand„. Administrația piețelor nu mai încasează bani de la persoanele care nu au acte.

În acea zona, comercializează adidași mai multe persoane neavând acte, potrivit polițiștilor de la Poliția Economică. La această oră există o societate înființată, administratorul societății a fost atacat de persoanele de la prima masă, persoanele care nu au acte. Amenințat cu toporul și polițiștii au trecut cu vederea, parcă nimic nu s-a auzit !

Poliția Municipiului Petroșani, IPJ Hunedoara, credem că din nou se află la pragul legii. Care dintre legi vor fi aplicate în situația în care amenințările curg fără a avea barieră, limbajul voluntar se află pe domeniul public.

Polițiștii care au venit la fața locului, au venit cu un pix și un caiet. În situația asta, ați putea apelat la cei de la IPJ Hunedoara să trimită mascații pentru a „reglementa conturile” oamenilor fără acte. În fiecare zonă ar trebui să existe un sectorist, bine zis! Ar trebui să existe și să cunoască problemele din zonă.

Din imaginile prezentate, veți putea observa cum se folosesc cuvinte jignitoare, amenințări cu toporul și instigare. Dacă nu erau polițiștii de față, poate se întâmpla mai rău. Dar, cu polițiștii de față nu au lipsit amenințările grave. Dacă legea era respectată, era un procuror la fața locului sau deja existau mandate pe masă.

Felicitări polițiștilor care nu au fost de competență și scandalul a izbucnit sub privirile lor. Clar, zilnic sunt scandaluri în acea zonă. La doi pași de Poliția Petroșani, un asemenea scandal și urmările sunt trecute în caietul domnului ce avea pixul în buzunar.

La această oră, sunt câteva plângeri, există și un dosar înregistrat. Unde este sesizarea polițiștilor din office ? Persoanele care au provocat acele scandal, în această dimineață au fost amendați de cei de la Poliția Petroșani pentru cuvinte jignitoare. 

Ocroti speciile și poate veți înființa o grădină zoologică, nu mai este locul lor în societate. Peste tot în urma lor auzi vorbe și scandal, amenințări și blestem. Au pus la pământ o întreagă administrație, singure din piață care creează disconfort.

Un administrator economic, astăzi a fost victima personajelor din „desene”, l-au îmbrâncit să îl lovească. Cei din jur au intervenit să aplaneze scandalul. Apoi au trecut la amenințări cu toporul. Bineînțeles, persoanele care au pornit scandalul, nu au acte, vând acolo fără nici-o forma legală. 

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *