WAGNER ROBERT ACUZĂ PROCURORII VĂII JIULUI

ÎN data de 22 ianuarie 2019, în jurul orelor 15:45, a apărut pe pagina personală a numitului Wagner Robert, un atac direct în inima procurorului. Limbajul vulgar, lasă semne de întrebare, atitudinea lui de reporter, închide uși, dar țin să precizez că, în urmă cu câteva luni de zile, a reușit să influențeze instituțiile statului, unde a încercat să-mi creeze, nenumărate probleme.

În perioada aceea, a reușit să manipuleze ITM Hunedoara, iar acum are probleme personale cu anumiți procurori, la care a început să facă presiuni asupra lor, unde a început să le bage în gură la procurori și să le scoată din buzunare, vorbe jignitoare.

Tot ceea ce, vă voi prezenta, în următorul material, țin să-mi cer scuze cititorilor, dar veți auzi un limbaj, mai să nu fie ăsta jurnalist.  Și să nu uităm că, în urmă cu câteva luni de zile, se dădea marele ziarist, unde are tot Inspectoratul la picioare, spunea în cîteva convorbiri telefonice, că el face, cu toată lumea ce vrea.

 – D-nilor, acestui individ, de ce, nu-i luați acreditarile, vă creat un mare prejudiciu, va  defăimat instituția, va adus acuze în mod personal, are o problemă personală cu procurorii Văii Jiului. Pe parcursul anchetei, vom reveni cu noi informații.

 

 “Presupun că m-auzi acum. 
Ai un post de procuror bine plătit şi eşti praf? 
Ai interese personale şi tragi din banii publici? 
Te pupă lumea-n p**ă că ai bani şi eşti un ţăran care crezi că aplici legea cum vrei tu? 
Primeşti bani ca să dai soluții favorabile unora ce zici tu că nu reprezintă un interes public ? 
Ai supt p**a ca să ajungi ceea ce ești? 
Îţi lingi în cur şefu’ ca s-ajungi un şef mai mic? 
M-am inspirat de la Paraziții și sper că nu te superi?!
Dă-te-n gâtu’ mă-tii!
Foto: Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani Revin cu detalii!” A aparut in  spatiul public pe pagina lui personala.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *