Vulcan – Matei Ilie și echipa, vor un drept la replica / VIDEO

Un material filmat cu camera ascunsă scoate neregulile din “Dealul Babii”. Matei Ilie a solicitat un drept la replică, moment la care am ajuns, nu a mai dorit să ofere dreptul la replică. “În urmă cu câteva zile am cumpărat un suc și nu au oferit bon fiscal, fapt care eu am filmat cu camera ascunsă”. L-am întrebat dacă deține autorizație pe acea crâșmă și dacă are asigurare pe duba ce face “maxi taxi fără acte”.

Persoanele sunt cercetate într-un dosar penal, obiectul este furt de lemne. În materialele anterioare am prezentat imagini cu privire la (……). Există un dosar pe rol la Judecătoria Petroșani și câțiva martori care spun, Matei Ilie și cu echipa au furat lemne din pădure. Unul dintre copiii dânsului lucrează la Poliția Locală Vulcan.

Autoritățile locale si începem cu Poliția, pe acești indivizi nu reușesc să îi întrebe de sănătate. Poliția Economică și ANAF credem că le-a dat voie să vândă fără a fiscaliza produsele. Omul face maxi taxi cu asigurare, “chiar pe bune”. Nu deține licență, nu există un contract de transport în comun. Dar, domnul face taxi maxi cu ideea că prejudiciază statul.

  • video
Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *