VULCAN. DRUMURI ASFALTATE, GROPI NEOBSERVATE. CÎTE PROIECTE S-AU FINALIZAT ÎN MUNICIPIUL VULCAN

De la intrare în Vulcan, apar așa zisele probleme. Gropi, munți de zăpadă, dar ceea ce este mai important, cum putem justifica atîția amar de bani.

Cred că dumneavoastră, sunteți unul dintre cei mai tari, primari ai Văii Jiului. Trageți cu dinții de Primărie, cu orice preț. DNA-ul, vă tot încurcă.

Ile, cum justifici purcoiul de miliarde plătit pentru aceste lucrări de mântuială?

Așa-i după fiecare iarnă. Asfaltul, pus de nici un an, pe șosele crapă, apar gropi, iar pe unde a fost plombat zici că nu s-a făcut nimic. Mai tot DN 66A arată ca după bombardament. Dar și despre unele drumuri și alei din interiorul orașelor poți să spui la fel. Și asta, ca urmarea lucrărilor făcute de mântuială. 

Bulevardul Mihai Viteazul, bunăoară, e un exemplu cât se poate de elocvent. De la „modernizarea” lui încoace, s-au tocat, an de an, sume importante de bani pentru reparații ale carosabilului și, mai ales, ale trotuarelor. Asta chiar în perioada de garanție. Partea nordică de trotuar cuprinsă între cinematograf și capătul vestic al complexului comercial fost UNIC e pericol public, nu alta! Cei care trec pe aici se împiedică în pavelele, unele ieșite de la locul lor, care mișcări atunci când calci pe ele. Oamenii s-au prins care sunt zonele în care integritatea corporală le este pusă în pericol și le ocolesc cu grijă.

www.zvj.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *