VULCAN:  ASISTENTA  A  VACCINAT UN CÂINE APOI A PUS PARAFA DOCTORULUI DR.GHEORGHE CRISTEA MEDICUL DSVSA HUNEDOARA.

  •  
  •  
  •  

In urmă cu cateva zile,  o asistentă, s-a dat drept doctor, la care a și inceput lucrarea, a vaccinat un animal fără al consulta, nu i-a luat nici temperatura măcar. Să înțeleg că în acel cabinet este la modă, să arunci cu injecții  după cum  te taie capu. Da oare, acel doctor știe ? Din câte am înțeles, le-a dat voie sa umble cu parafa lui zicând că raspunde, de ce se întîmplă.

Precizez că, acea doamnă asistentă, nu are ia nici o treabă cu  ce sa intamplat . În primul rând, acel animal trebuia consultat  medica, dupa aceia să-i administreze acel vaccin, dar si aici este o problemă, i-a făcut două vaccinuri  unul pe cale orală, altul cu seringa.  În ziua de azi,  este foarte ușor să ajungi asistentă, să ai parafa la îndemână, să ții doctorul sub papuc. Oare doctorul Laslău, este in relații bune cu acest doctor,  așa am aflat că are relații la Deva,  acest doctor.. Nimeni nu poate, să-i închidă acel cabinet. Întreb, unde duce resturile după operații ? La dânsul acasă ? La Deva?

Acel doctor a lucrat in sistem DSVSA Hunedoara,  adică are relații, deci nu se va intampla nimic,din doua cuvinte . Mai arăt, faptul că cei în măsură, nici măcar  nu-i interesează de ce se întâmplă, la acel doctor, in cabinet.  Dupa ce  i s-au administrat două vaccinuri, animalul a avut simptome,  stăpânul, a revenit cu animalul unde tot aceiași asistentă, i-a aruncat nu mai putin de opt injecții, in cățel si aici este o problemă .

Cățelul trebuia cîntărit prima dată, apoi injectat, dacăa tot a încercat să îl salveze. Alo,  ce păziți, voi ăia de la DSVSA,  vă doare in cot de săracile animale, care ajung pe mâna specialiștilor, care se apuca cu acele si seringile sa tragă după sărmanele vieți . Deci cine se va face răspunzător, cu privire la moartea acestui cățel, care la omort, acea zisă asistentă de doi lei. Mai dă si cu parafa doctorului ,să-i facă si lui probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *