Vrabie Florin, “eu l-am bagat in partidul Pro Romania pe Marin Coltescu”. AUDIO

Vrabie Florin în urmă cu ceva timp făcea parte din Organizația Pro România Vulcan, acum a intrat în Organizația PSD Vulcan. Asta se numește tot un fel de traseist politic. Potrivit domnului Vrabie Florin – “eu l-am adus în partid pe Marin Coltescu. Eu am fost primul în Partidul Pro România la Vulcan”.

Mârza a făcut patru ani de pușcărie pentru că a tâlhărit o persoană într-o scară de bloc, potrivit domnului Vrabie Florin. În materialele ce vor urma veți auzi o serie de înregistrări cu un impact emoțional. Domnul Marin Coltescu, este un om de afaceri, și până la această oră noi nu am reușit să dăm de dânsul pentru ai cere un punct de vedere cu privire la cele spuse de numitorul Vrabie.

Vrabie Florin: Fă o adresă către PRO România să vedem cine minte. (…)

Reporter: Bun, dar tu ai spus că tu l-ai adus pe Coltescu

Vrabie Florin: Vreau să te întreb eu pe tine, (…), ăsta a făcut 4 ani și 6 luni de pușcărie pentru că l-a tâlharit pe un patron de la noi. (…) A fost … al doilea consilier de la noi care a făcut pușcărie, l-a tâlharit în scară, l-a bătut și ia luat banii. Eu am școală, am familie, el are? Nu are. Are prietenă, zici că e la 18 ani. Stai să îți zic o diferență între mine și Marza, că să înțelegi. El stă de 6 luni acasă, nu lucrează, de unde are bani? (…) Eu am fost primul care am preluat PRO România.

Reporter: Și tu l-ai băgat pe Coltescu în partid, să înțeleg?

Vrabie Florin: Păi, cine oare?!!!

Reporter: Am înțeles.

  • AUDIO
Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *