Vorbește lumea.

Ce-și doresc tinerii, de ce protestează?

Una dintre reacții vine chiar din partea lui Alin Costache, președintele organizației de tineret din partea PMP Petroșani.

De ce au ieșit oamenii în stradă? Răspunsul este unul simplu. Sau săturat de prostia celor care ne conducși vorbește cum le vine la gură, sau săturat de un condamnat penal, nesătul de putere ce modifică legiile justiției în funcție de infracțiuniile comise

                                                       – Se arată Costache Alin în postarea sa de pe facebook.

Acesta mai afirmă că jandarmeria nu mai poate fii manipulată ca armata la revoluție și este de părere că rolul jandarmeriei este de “a apăra cetățenii, nu de ai snopi în bătaie”

Renunță la politică

‘’ Ca tânăr, am început să fac politică să spun așa. Am încercat să dovedesc că nu toți sunt la fel. Am ajuns președinte la tineret. Orice idee sau proiect era întâmpinată de un puternic nu se poate (….) m-am hotărât, renunț la politică, mă voi retrage definitiv.

 

Costache mai afirmă în postarea sa de pe facebook că “instituțiile statului ar trebuii să fie independente de partid și numirile în funcție să nu fie politice”.

Acesta transmite un mesaj tinerilor spunându-le că ei nu pot fii manipulați de acest sistem “bolnav” și este de părere că cei aflați la putere nu sunt capabil de a ajuta un tânăr român să-și dobândească un acoperiș deasupra capului sau să îi susțină ca antreprenori.

Începând de ieri au început protestele în capitală și nu numai. Sute de persoane au fost rănite de forțele de ordine, acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Știre în curs….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *