Visan a reusit sa devina top 10 in presa locala

  •  
  •  
  •  

Cum arata statistica si radiografia domnului Visan, asta o gasiti in descrierea noastra. Va aratam cum incepe serviciul domnului din imagine si ce s-a scris in presa despre el, oricum precizez ca domnul Visan si-a dorit sa devina in centrul atentiei.

Cum se vede este mandru, nu are nicio remuscare vizavi de ce i se intampla . Oare de ce il cauta DNA-ul? Of, of, lasati-l in pace ca e amarat si el. Dar, sa va prezentam istoria:

Perceput drept un tip plin de el, înfumurat chiar, directorul DPADPP Petroşani, Daniel Vişan, este cu siguranţă unul dintre cei mai avuţi angajaţi ai administraţiei publice din Petroşani şi se poate spune că priveşte lumea “de sus”, de la înălţimea unei averi considerabile, scria Gazeta de Dimineata la momentul 2016. (https://gddhd.ro/actualitate/averea-impresionanta-a-celui-mai-pomenit-director-din-primaria-petrosani-daniel-visan/)

Acelasi cotidian ne informeaza in iulie 2018 ca imobilele deținute de secretarul Primăriei Petroșani și directorul SPADPP sunt sub sechestru asigurator. Adrian Negoe și Daniel Vișan au fost trimiși în judecată de DNA pentru infracțiuni în obținerea de fonduri europene. Este vorba de infracțiuni legate de depunerea de documente false pentru obținerea subvențiilor acordate de APIA. (https://gddhd.ro/actualitate/casele-lui-visan-si-negoe-sub-sechestrul-dna/)

Cei trei sunt acuzați de infracțiuni de corupție. Mai exact, folosire sau prezentare de documente inexacte. Totul pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul UE. Este vorba despre subvenții acordate de APIA.

Conform rechizitoriului DNA, pe parcursul anului 2009, Adrian Negoe, Daniel Vișan și Lucian Dragomir, au depus ”cu rea-credință” la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.) mai multe documente false. În scopul obținerii pe nedrept de sume de bani din bugetul Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta, în cadrul schemelor unice de plată. Suprafața pentru care au cerut subvenție, 693,90 ha, titreaza Gazeta de Dimineata (https://gddhd.ro/actualitate/negoe-dragomir-si-visan-afla-daca-vor-fi-judecati/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *