Viorel Pascu, luptă pentru comunitatea municipiului Petroșani

Astăzi domnul Pascu Viorel, a postat pe rețelele de socializare următoarele:  un 2020 încărcat cu un proces pe rol, vrea o schimbare în municipiul Petroșani.

“Prin atitudine și respect față de cetățenii municipiului Petroșani voi continua, din postura de consilier local, prin fapte, să muncesc pentru comunitate, pentru Valea Jiului. Am început anul în forță. Sprijinit de domnul avocat Tomescu Daniel am ajuns cu Halta Lunca Jiului la Judecătoria Petroșani. PASCU VIOREL versus Regionala CFR Timișoara în dosarul 36/278/2020.

După 5 ani de petiții, adrese și promisiuni, la fel ca și pentru Gara Petroșani, am fost mințit atât eu cât și cetățenii municipiului Petroșani și ai Văii Jiului. Am cerut investiții prin care să se îmbunătățească condițiile de așteptare, coborâre, urcare, ale cetățenilor care călătoresc cu trenul prin această Haltă a Jiului din Cartierul Aeroport, respectiv: realizare peron pe ambele fire de CF, copertine, bănci de odihnă, coșuri de gunoi, apă, toaletă, balustradă pentru coborârea de pe peron în stradă.

Comercianții din trei județe care vin la cele două piețe din Cartierul Aeroport, majoritatea în vârstă, au sacoșele și gălețile dotate cu cordelină pentru a le da jos din vagoane, iar în ceea ce privește coborârea din tren, este un adevărat coșmar, mai ales dacă trenul sosește pe firul II de cale ferată. Pentru aceste lucruri am ajuns în instanță, dar acum nu mai merg la Tribunalul Timișoara, ci aici, acasă, la Judecătoria Petroșani. ACUM VOM AVEA O REZOLVARE.

Este lupta și munca mea pentru cetățeni. Mă călăuzesc în viață după două aspecte: încredere și respect, care sunt pentru cetățenii comunității unde trăiesc.
Vă îmbrățisez cu mare drag”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *