Vioară a devenit șeful pieței terorizează, oamenii din piață

Să începem cu începutul, pentru început numitul Vioară ce are pe rol un proces reușește de fiecare dată, să teoretizeze, oamenii din piață.

“În urmă cu câteva zile și-a bătut soția apoi a fugit după un om din piață după aceea, m-a fugarit si  pe mine și pe soția mea. Atât conducerea pieței cât și Poliția, să înțelegem că le e frică de el. Reușește tot mai des să facă scandal, sparge aparate, bate oameni cât mai rău în urmă cu câțiva ani a aruncat cu cuțitul după un cetățean”. 

“Pentru aia tot n-a pățit nimic, în urmă cu câteva zile și eu am depus o plângere împotriva lui, dar știu cu siguranță că Poliția nu îi va face nimic”. Vom prezenta dosarului care îl are la Judecătoria Craiova, și pentru aia parcă nu ar fi destul vă mai arătăm multe altele din viața lui. Vom reveni cu noi informații pe parcursul anchetei, să nu uităm și să precizăm că și ei reprezentanții pieței au fost apostrofați de el amenințați , înjurați dar pentru asta la toți le este frică.

Nu mai discutăm de misiunea lui de șofer. Ținând cont că nu are voie să conducă, el tot conduce în stare de ebrietate, după ce bea câteva sticluțe se dă marele șmecher al orașului și conduce cu bestialitate pe străzile din Municipiul Petroșani. 

“Nu am vrea să vorbim ceva în neștire de cauză dar precizăm că conducerea pieței niciodată nu o luat măsuri împotriva lui și niciodată nu va lua măsuri datorită faptului că el se îmbat și aruncă cu cuțite după oameni ba mai rău, a creat dezordine cam prin toate locurile”.

“Om de genul nu are ce căuta în piață a mai fost dat o dată afară din piață, dar pentru aia intrat înapoi să ai să ne faceți înțelegem că conducerea pieței țin frică de el. Dacă conducerea pieței îi spune la Vioară să stea cuminte, cum îi spuse în nenumărate rânduri să nu mai crezi probleme el totuși n-a înțeles a făcut tot ce a vrut mușchiul lui și pentru aia conducerea pieței a stat prezent, la ocnă”.

Pe această cale ar trebui autoritățile competente, să se autosesizeze cu privire la gesturile domnului Vioară, pentru care câteva dosare penale, are un cazier tare bogat și pentru aia tot conduce în stare de ebrietate, ba mai rău bate oameni fuge cu cuțitul după oameni sunt câteva fapte de natură penală și multe altele mai comite, dar pentru care Poliția, nu știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *