(Vintage PUB), Laurentiu. Mesaj pentru Poliția Petroșani și autorități, “ma doare…pu”. A fost amendat.

Laurentiu, Administratorul localului în urmă cu ceva timp a îndrăznit să jignească autoritățile, într-o convorbire telefonică a înjurat Poliția. Polițiști după ce au auzit înjurăturile l-au sancționat conform legii….. Potrivit unor surse. Tipul are relații și deține acel restaurant deschis fără a respecta normele de siguranță, a sfidat autoritățile și a fost amendat cu amenzi uriașe.

Cititi și aici >>>  (Vintage PUB), Laurentiu. Mesaj pentru Poliția Petroșani și autorități, “ma doare…pu”. AUDIO

Din materialul anterior .

La data de 15 decembrie anul în curs a folosit un limbaj jignitor la adresa polițiștilor.

Marele om de afaceri ce are un local în municipiul Petroșani, a îndrăznit să umilească autoritățile prin limbajul lui de “mahala”. Se laudă că are relații la Deva și își permite să înjure Poliția din Petroșani. Autoritățile din județul Hunedoara au fost înjurate de acest “mahalagiu”, asta datorită faptului că are relații la IPJ Hunedoara și DSP Hunedoara.

Ce dovadă a dat patronul ?

Patronul acestui local a dat dovadă de cei șapte ani de acasă și de un limbaj de “mahala”, patronul localului a precizat că are relații la IPJ Hunedoara, DSP Hunedoara și va plăti ori cât este nevoie.

Unde se dau chefurile de sărbători ?

În acest an patronul a avut surpriza inspectorilor ANAF, inspectorii l-au îmbrățișat cu amenzi uriașe, acest patron mai deține și o cabană. (Cabana Mija). Acolo se petrec polițiști, relații și nimeni nu face descinderi. 

Noi vom reveni cu noi probe la adresa acestui patron și cu imagini și înregistrări bomba, vom reveni pe marginea subiectului în cel mai scurt timp.

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *