VIDEO / Incendiu lichidat, pagube uriase

Marele om de afaceri a rămas fără barul lui ce i aducea venituri, dar a creat și pagube. Totul a pornit de la un scurt circuit, precizăm că în acea clădire au fost mai multe spații date in chirie.

După cum puteți vedea incendiul a pornit din barul domnului Comșa, apoi sa extins către mansardă. Ca în fiecare an numitul Comsa,  dădea revelioane în acel local așa a procedat și în acest an, dar după o petrecere s-au ales cu pagube impresionante.

Un alt om de afaceri din municipiul Petroșani, a avut la Comșa în bar aparate de noroc, dar acum a rămas fără aparat, potrivit unor martori afaceristul ce are aparatele are și asigurare pe ele. Spațiu i aparține unui alt om de afaceri, deci Comșa, a asta doar în chirie, acum proprietarul nu are decât să își renoveze spațiu.

Pe numitul Comșa, la pândit ghinionul de la bun început, de când a început să dea “țepe”, a mai avut o mică afacere și după cum se vede a rămas și fără ea. Noroc că mai are dispeceratul, potrivit unor surse am aflat că dispeceratul se află în altă locație, mai exact la cămin. 

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *