Victime amenințate în stil mafiot. IPJ Hunedoara la capătul puterilor

Stimată conducere a IPJ Hunedoara, vă aducem noi la cunoștință faptul că în declarațiile celor trei persoane agresate și bătute în trafic este specificat că două dintre persoane au fost sechestrate în mașină. Interesant este că la dumneavoastră la IPJ nu apare acest fapt, deși este semnalat în declarațiile victimelor. Este posibil să se fi omis? Să fie eroare”la citit”?

În această seară,agresorii și-au făcut prezența în zona Coloniei încercând să intimideze victimele să își retragă plângerile, prin diferite amenințări. Aceștia au depus din nou plângeri la Poliția Petroșani deoarece se tem pentru viața lor și a familiilor.

Noi am luat legătura cu cei de la IPJ Hunedoara și am stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt domnul Bogdan Nițu care ne-a declarat următoarele:” S-a întocmit un alt dosar, astăzi pentru amenințări. Dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și se vor lua măsuri conform legii. Noi avem echipa pregătite să acționeze în orice moment”.

Am aflat pe surse că altercația în trafic a avut loc chiar sub ochii copiilor care se jucau pe stradă. Două mașini au blocat o a treia și o persoană a fost lovită cu o bâtă de baseball de mai multe ori.

Vă întrebăm cu respect domnilor procurori, judecători și polițiști,ce dovezi mai clare aveți nevoie să duceți la bun sfârșit acest caz? Cât timp și de câte victime mai este nevoie până să se termine această nebunie? Nu faceți decât să adunați dosare în arhivă.

Murim cu legea în mână! Rușine tuturor autorităților din România! Am ajuns o țară de hoți,interlopi, corupți,criminali și psihopați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *