Viceprimarul Comunei Bănița: O suspendare cu executare

Prea nefericitul vice, amenință cât și aduce la cunoștință, că ne vom întâlni în sala de judecată, datorită faptului că, adevărul doare, nu reușește să răspundă întrebărilor dureroase.

De parcă nu ar fi fost destul o tragedie, s-a gândit să fugă la o partidă de braconaj, cum legea i-a dat patru ani cu încercare, cum nefericitul Doamne ajută, nu a respectat-o, procurorul de caz, ar trebui să își facă datoria, să-l încerce cu o executare cu privire la fapta de braconaj.

Și să ne aducem aminte, nu avea nici drept de a purta armă, dar ținând cont că legea pentru el este o jucărie, a încălcat-o. Ținând cont că, că are relații prin fiecare colț, la fiecare instituție, își permite cu nerușinare, să adreseze cuvinte jignitoare, la adresa mea. Fapt divers, i-am adresat câteva întrebări, la care l-au băgat în ceață.

S-a lăudat, că are în spate patru mandate de Primar, unul în coadă de Viceprimar, în curând vor apărea noi dezvăluiri cu privire la realizările sale. Am început, o anchetă jurnalistică, am trimis adrese, pe la toate instituțiile statului, publicul larg, va afla în curând, cu se mănâncă funcția de Primar. Cu privire la acel accident mortal, a fost Primar. Datorită funcției, a reușit să scape cu basma curată. Ar trebui să aibă pe conștiință, acea familie îndoliată și să mai meargă din când în când pe la Biserică, să își dovedească păcatele.

Nr. unic 1347/240/2016

23.05.2017 
Ora estimata: 9:00
Complet: CP-F 2
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Stabileşte că dispoziţiile codului penal de la 1969, reprezintă lege penală mai favorabilă. Condamnă pe inculpatul BURLEC MARTIN IONEL, pentru săv.infracţiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art.178 alin. 1 şi 2 cod penal de la 1969 la: -2( doi)ani închisoare. În baza art.81, 82 şi 71 alin.5 cod penal de la 1969 suspendă condiţionat executarea pedepsei principale şi accesorii, pe o durată de 4 (patru)ani care reprezintă termen de încercare pentru inculpat. În baza art.83 cod penal de la 1969 atrage atenţia, în scris, inculpatului asupra revocării suspendării executării pedepsei în cazul comiterii unei noi infracţiuni, cu intenţie, în interiorul termenului de încercare şi asupra consecinţelor acestei revocări. În baza art.397 alin. 1, 20, 21 şi 25 C.p.p. coroborate cu art.1357 şi urm.Cod civil obligă inculpatul, în solidar, cu partea responsabilă civilmente SC Omniasig SA, judeţ Braşov la plata sumei de: -14.639,90 lei despăgubiri materiale către partea civilă SULTANA RALUCA, -9786,54 lei despăgubiri materiale către partea civilă SULTANA IBOLYA, -30.000 euro, echivalent în lei în ziua plăţii, cu titlu de daune morale către partea civilă Sultana Ibolya; -100.000 euro, echivalent în lei în ziua plăţii, cu titlu de daune morale către partea civilă Sultana Raluca, Sultana Anca Maria şi Sultana Ioana Corina. În baza art.274 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 2000 lei cheltuieli judiciare către stat şi în baza art.276 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 5686,54 lei cheltuieli de judecată către părţile civile Sultana Raluca şi Sultana Ibolya. 
Document: Hotarâre  52/2017  23.05.2017

25.01.2017
Ora estimata: 9:00
Complet: CP-F 2
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Acordă un nou termen de judecată pentru când inculpatul îşi va angaja apărător. Introduce în cauză asiguratorul SC Omniasig SA, care se va cita la sediul din Bucureşti, fiind omisă partea responsabilă civilmente. Introduce în cauză minorele Sultana Ana-Maria şi Sultana Ioana-Corina, reprezentante de (mama lor) Sultana Raluca, în calitate de părţi civile, citate la adresa părţii civile Sultana Raluca.
Document: Încheiere de şedinţă    25.01.2017

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *