Valea Streiului, exploatare de balastru și lemne / VIDEO

Datorită birocrației, anchetele noastre jurnalistice întâmpină probleme, dar asta ne ajută pe noi să facem noi dezvăluiri în fiecare zi. Cu privire la Valea Streiului ! Este o problemă gravă și este în ancheta noastră de astă vară. Două persoane influente își fac de cap în acea zonă.

“Grădina din imagine este a domnului Crăciunescu, este vorba de tata copiilor. Utilajele din imagine sunt ale lui, și grădină este proprietate privată. Dânsul exploatează balastru din strei, a mai fost prins de cei de la Apele Române, dar a creat și probleme”, a spus anumiți vecini.

După datele primite, am realizat un material cu camera ascunsă, în acea perioadă am găsit un om ce lucra în forță. Povestește un om din sat, cine sunt boierii de pe Valea Streiului? “Bălușă Ion, este pădurar la Ocolul Silvic Pui, are casa la doi pași de această exploatare. Crăciunescu este omul ce a făcut pagube în acea Comună și deține și acea grădină, mai exploatează și balastru”. 

Asta ne face pe noi să înțelegem, reprezentanții Apelor Române și Garda Forestieră este doar cu numele. Cum își permit aceste două persoane să creeze probleme în această Comună, credem că totul se întâmplă cu sprijinul primarului. Vom verifica toate informațiile, vom reveni cu noi informații.

  •  video

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *