Urs Florin, la un pas de a comite o crima. Cu două cuțite a vrut să își măcelărească copilul / VIDEO

Acest material este interzis minorilor sub 18 ani . La doi pași de a comite o tragedie, câteva beri ia tulburat mințile, a pus mâna pe două cuțite și a vrut să măcelărească propriul său copil. Astăzi Poliția din Petrila a fost pe jar, individul după ce consumase câteva sticluțe sa apucat de filmulețe. Ia arătat fostei cumnate cum se măcelărești un copil, dar nu a mai avut timp că Poliția a intervenit.

Cu o mână ținea telefonul și filma iar cu cealaltă flutura două cuțite de asupra copilului, înjura și amenințat cu moartea copilul. “Nu sa întâmplat nimic au fost niște imagini făcute de fosta soție, vor să îmi ia copilul dar nu au nici o șansă. Copilul este curat îngrijit I-am cumpărat și haine”, susține Urs Florin.

Este măcelarul Urs Florin, vom povesti puțin istoria lui. Are doi copii minori cu două femei, cel mic de patru ani este cel din imagini care era astăzi să ajungă măcelărit de cele două cuțite. Copilul celălalt este la fosta lui soție, acolo are doar program de vizită și plătește pensia alimentară. În urmă cu ceva timp mama minorului în vârstă de patru ani a părăsit minorul, cei de la Protecția Copilului știau de situație, dar nu au vrut să de-a curs solicitărilor.

Acum imaginile vorbesc de la sine, minorul în vârstă de patru ani a fost preluat de cei de la Protecția Copilului și dus la Deva. Au fost și polițiștii înștiințați cu privire la tatal agresiv, dar au avut o durere în cot. Urs Florin se află la Poliția Petrila de mai bine de patru ore, este audiat de procurori și la această oră. Urmăriți materialul video de mai jos dar este interzis minorilor sub 18 ani. Vom reveni cu noi informații.

  •  VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *