URMĂRIT NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

  •  
  •  
  •  

Ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat care era urmărit la nivel național și internațional, pentru furt și furt calificat.

La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Cluj au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, pe o stradă din localitate, iar în urma controlului corporal și al bagajelor au descoperit, în rucsacul pe care bărbatul îl avea asupra lui, o pontoarcă, folii de aluminiu și mai multe unelte și bunuri susceptibile a fi folosite la pătrunderea, prin efracție, în locuințe.

Pe numele persoanei în cauză erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, aceasta fiind condamnată la 2 ani, 6 luni și 934 zile de închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile de închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, respectiv 2018, de judecătoriile din Dej, respectiv Cluj-Napoca.

De asemenea, bărbatul este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie a anului trecut, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe o stradă, din Cluj-Napoca, cu scopul de a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost introdus de polițiști în Penitenciarul Gherla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *