Uricani / răspuns oficial, cu privire la acel bloc, unde lucrările nu s-au mai terminat

În urmă cu ceva timp am fost nevoiți să facem o adresă oficială, către Primăria Orașului Uricani, datorită faptului că domnul Primar stă bine, cu privire la poziția, durere în fund.

În Uricani există un bloc de pe strada 1 Decembrie 1918, acel bloc arată mai rău, de cum arăta Revoluția. Ce era mai important de spus, era faptul că firma trebuia să termine lucrările, nu au mai terminat acele lucrări, dar între timp a apărut o altă firmă, până acum firma aceea avea numele de fantomă, dar între timp domnul primar a spus cum se numește firma.

Adresa pe legea 544

Era să uităm, vom face o adresă către Curtea de Conturi nu pentru că domnul Primar ar avea un buget consistent, problema este că ar trebui să dea cu socoteala la acel buget pe care îl are. Să pomenim și firma cu pomană, unde a avut un angajat care a lucrat la negru, mai jos vom menționa și angajatul care a lucrat la negru chiar veți putea vedea și un material filmat, cât și o declarație dată de acel fost angajat.

doc02331320190906095209

Să nu uităm să fim obraznici, că de data asta cu siguranță ne vom atinge obrăznicia, domnul Primar a reușit să ne scrie pe o pagină A 4, câteva rânduri, în jos o ștampilă și aia transparentă. În continuare vă vom pune la dispoziție răspunsul Primăriei Orașului Uricani, dar asta nu era un răspuns la care să ne ajute pe noi să facem lumină, în acest caz totuși Curtea de Conturi poate ne va ajuta, cu privire la aceasta anchetă.

INVITATIE

De parcă nu s-ar mai fi terminat pasta din pix, tot ar mai fi două rânduri de spus, în urmă cu ceva timp am făcut o adresă cât și o invitație, l-am invitat pe domnul Primar în emisiune, unde am cerut să ne explice ce se întâmplă cu acel bloc, și surpriză domnul Primar nu a dorit să vină în emisiune, nici măcar nu a dat curs invitației.

Domnul Primar a devenit mai obraznic, decât trebuia din două motive, ontologic trebuia să spună că vine în emisiune sau că nu vine, și cea de a doua problemă nu trebuia să își poarte aroganța în cui cu mine.

ITM-ul, nu a reușit să identifice firma ce a avut angajați la negru, și a lucrat în slujba Primăriei, rușine ar trebui să le fie acelor inspectori, care i-au salarii stând în birouri.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *