Update/PERCHEZIȚII LA CONTRABANDIȘTI DE TUTUN

În urma celor 24 de percheziții domiciliare efectuate, ieri, în municipiul București și în județele Ilfov și Călărași, polițiștii au  ridicat 930 de kg. de tutun prelucrat, 890 de kg. de tutun frunză, 42.500 de tuburi de țigarete, 3 utilaje de măcinat tutun, mai multe înscrisuri privind expediții și etichete pentru diferite mărci de țigări.

De asemenea, au fost depistate 10 persoane, care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru audieri.

Față de acestea, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 7 noiembrie a.c., să fie prezentate organelor judiciare cu propuneri procedurale.

Activitatea infracțională a persoanelor vizate s-ar fi desfășurat în perioada iulie-noiembrie 2019, iar în urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că acestea ar fi comercializat peste 3.000 de kg. de tutun prelucrat.

Reamintim că, activitățile au fost desfășurate într-un dosar penal în care s-au efectuat cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de producere de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal și deținere și comercializare de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *