UPDATE/Dorința i-a fost îndeplinită!

Interlopul din Dâmbovița care a amenințat că îi va împușca și îi va arunca în aer pe polițiștii care vor “îndrăzni” să-i bată la ușă este proaspătul beneficiar al unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor stupefiante ce a fost emis de Judecătoria Târgoviște.

La acest moment colegii noștri îl vor depune în arestul poliției unde va avea suficient timp să reflecteze la faptele comise. Vom urmări cu interes modul în care se vor derula cercetările având în vedere că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în alte două dosare penale, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și incitare la ură, la acest moment judecătorii putând să dispună emiterea a încă două mandate de arestare preventivă pe numele acestuia.

În ceea ce privește amenințările transmise polițiștilor, nu ne rămâne decât să vedem dacă procurorii vor analiza situația dată în contextul în care, așa cum v-am informat anterior, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru transmiterea prin fax a unui document ce conținea amenințări la adresa unui judecător.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *