UPDATE: Casa Pensionarilor a fost prădată de hoți. Telefoane, aur și haine scumpe.

În urmă cu ceva timp, a fost realizat un material de presă, se discuta despre posibile infracțiuni. Dar și alte mărunțișuri ce nu au nume și prenume, astăzi să înțelegem că, cineva își recunoaște materialul de presă ?

O doamnă ce noi nu o cunoaștem, dar și presupus, fiica dânsei. Au lăsat un mesaj în privat, unde spuneau și băteau apropoul, că despre ele este vorba. Despre fetele Doamnei. Noi nu am spus așa ceva și nu am specificat, cine sunt autorii. Dar personajele se cred autorii din acel material de presă. Pentru prima oară, când cineva vine și spune că despre el se discută.

În acel material de presă se vorbește despre presupuse persoane și fapte, nu au fost indicate faptele sau persoanele, dar faptele există. Dar, observăm că persoanele își fac prezența din oficiu, nu înțelegem remușcările persoanelor ce au intervenit.

Persoanele ce trăiesc din alocația copilului, cum pot demonstra că lucrează undeva ? Persoana ce și-a dat copilul la Protecția Copilului ! Ce acum este în familie. Acel televizor furat, oare în casă cui a ajuns și apoi vândut ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *