Unii își fac de cap sfidează legea. Procurorii rezolvă problema cu clasări de dosare

  •  
  •  
  •  
În urmă cu aproximativ un an am fost lovit de un interlop. Am fost lovit de față cu polițiștii, mai exact intr-un un bar. Acel bar se află față în fața cu Poliției Municipiului Petroșani.
 
Acest băiețaș a reușit să pună pe jar în nenumărate rânduri poliția procuratura dar și autoritățile tolerează acest individ. Știm cu toții, am aflat și eu pe surse, în trecut ar fi comis mai multe pagube la mai mulți cetățeni, dar totdeauna polițiștii au mers pe varianta: nu găsim autorul.

 
Mai vin în ajutorul polițiștilor, procurorii nu fac altceva decât să finalizeze dosare cu clasare, sau în cel mai rău caz dau cu suspendare sau control judiciar pe 60 de zile. Mai sunt câteva dosare în poliție pe la parchet unde eu sunt parte vătămată și multe alte persoane, dar tinând cont că acest băiețaș de catifea are un teanc de dosare, nimeni nu ia găsit de hac. Dar, intr-un final, atât tatăl cât și fiul au fost robiți de alti foști adversari, au luptat lupte ilegale, au fost bătuți cu bestialitate, dar poliția habar nu are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *