Un tânăr de 28 ani, a fost atacat cu parul de fostul cumnat.

  •  
  •  
  •  

De câțiva ani de zile, legea în cartierul Colonie, se face cu topoarele și bâtele. Cum se știe la nivel de județ, că IPJ Hunedoara este depășită în totalitate, nu face din cauza lipsei de personal. 

În cursul zilei de 26.03.2019, mai exact în jurul orelor 22:00, numitul Muntean Dorel, în timp ce servea o cafea în fața magazinului Alimentar, alături de prietenii lui la un moment dat, s-a trezit cu fostul cumnat al lui, unde a ridicat  parul lovindu-l.

Să începem o poveste clătinată, dar reală. Din cauza oamenilor certați cu legea, în nenumărate rânduri, brigăzile au împânzit Cartierul Colonie, au făcut descinderi peste descinderi, dar au plecat tot cu mâna goală.Relatează Muntean Dorel: “Mă aflam în fața blocului, la care, numita Racz Adela, a venit la mine, să mă întrebe, ce s-a întâmplat, acum trei zile. În timp, ce-i explicam ce s-a întâmplat, din partea stângă văzând că vine, soțul ei Racz Marius, în fugă spre mine cu o bâtă, spunându-mi vorba jignitoare. În timp, ce a ridicat bâta să mă lovească, m-am autoapărat. Din păcate, m-a pus la pământ.” Victima noastră, nu m-ai știe exact, de ce a căzut la pământ, aia însemnând că a fost lovit cu bâta și a rămas inconștient, câteva secunde.

De acum încolo, ve-ți înțelege, cât timp, a durat până să apară și Poliția. O sursă de încredere, a declarat “că victima noastră, a fost bătută de fostul cumnat.” Precizez, tot victima noastră, a sunat la Poliție, pe 112, anunânțând Poliția, spunându-le că a primit o bâtă în fața.

Alertă: Polițiștii au apărut, la fața locului în cel puțin 20 de minute. Deci să se înțeleagă, ori e Poliție, ori nu e Poliție, o bâtă în cap tot o primești, ori pe datorie, ori cu împrumut. Polițiștii noștri Petroșeneni, au uitat de statutul Polițistului, au uitat că au jurat să apere drepturile și libertățile cetățenilor, dar cum se vede din elicopter, s-a șters de pe hartă Secția de Poliție, dar să nu uităm că după război a apărut domnul Marica, însoțit de cei trei proaspeți instruiți. Cum legea la noi, este o cârciumă de doi lei, în stilul acesta mor oamenii pe capete.

Victima noastră, s-a prezentat la UPU Petroșani, pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să își scoată un certificat medico-legal. O sursă de încredere, relatează:”S-a  deschis un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.” M-ai relatează victima noastră: “Cer organelor abilitate, să i-a măsuri împotriva agresorului. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *