Un tânăr care în urmă cu o lună a omorât cu maşina un biciclist a făcut o nouă victimă, pe trecerea de pietoni. Şoferul poate conduce în continuare 22

  •  
  •  
  •  

Un accident grav s-a petrecut vineri după-amiază, 4 ianuarie 2019, pe o trecere de pietoni din Slatina, un tânăr de 21 ani fiind transportat în comă la un spital din Craiova. Şoferul vinovat a mai omorât un om cu nici o lună în urmă, dar poate urca la volan în continuare.

Accidentul grav petrecut vineri a fost făcut public de câţiva tineri care au asistat la scenele cumplite şi care îi acuză acum pe poliţişti că ar încerca să muşamalizeze totul.

„CRIMINALI ÎN LIBERTATE APĂRAŢI DE POLIŢIA DIN OLT!. În data de 09 Decembrie 2018, în localitatea Perieţi judeţul OLT, biciclist în vârstă de 53 de ani a fost accidentat mortal de un tânăr în vârstă de 18 ani, care obţinuse permisul de conducere de puţin timp.

https://m.adevarul.ro/locale/slatina/un-tanar-urma-luna-omorat-masina-biciclist-facut-noua-victima-trecerea-pietoni-Soferul-conduce-continuare-1_5c32497bdf52022f75518038/index.html?fbclid=IwAR3QbiFCWPeiaJgQGyV_TIO0MLGztcUoG5LEcC447hhpFup1Rvl2_ABiAgM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *