Un Suzuki, a luat foc instantaneu în timpul mersului

Era să se întâmple, un tragic accident. Astăzi un Suzuki s-a aprins în timpul mersului. Mai exact pe Defileul Jiului, s-a întâmplat evenimentul, ce putea provoca victime.

Au intervenit Pompierii din Petroșani, cu autospecialele, focul a fost stins, nu există victime. Evenimentul a avut loc la aproximativ 6 km, de Petroșani mai exact, într-o curbă, unde se află podul de la Polaris.

Autoturismul, mergea dinspre Petroșani, spre județul Gorj. Imaginile au fost trimise de un martor ocular, așa că dacă ați surprins imagini asemănătoare, ne puteți trimite pe adresele noastre, de contact.

“Incendiul a avut loc la o distanță de aproximativ 11km, față de detașamentul nostru, cam 4, 5 km de la Aninoasa, la ieșire din județ, imediat la intrare în județul Gorj. Nu a fost un accident rutier, a fost doar un incendiu, s-a produs la un autoturism marca Suzuki Vitara, de culoare gri, aparținând unei firme, Transgaz SA. Șoferul era singur în mașină, se deplasa de la Petroșani spre București, a reușit să iasă singur, a încercat să stingă incendiul, cu instinctorul care îl avea în mașină, nu a reușit, și a solicitat intervenția pompierilor. Am avut nevoie, de un echipaj de stingere, am stins incendiul în 10 minute. Probabil, că a fost un scurtcircuit electric, la unul dintre cablurile electrice. Este deteriorată, a ars partea din față, interior, motor, aripi, roțile din față, la motor, s-a deteriorat, plafonul mașinii, partea acea din față, haionul”, a declarat Răzvan Alin Farcaș, Șef Gardă Intervenție Stingere, pentru NewsVj.

“A fost o mașină mai veche, care s-a aprins, au luat foc niște cabluri electrice, nu a fost nici o cauză, care să creeze suspiciuni, nu au fost înregistrate victime, nu a fost nici, o problemă”, a declarat Corina Scurtu, Agent de Poliție, pentru NewsVj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *