Un șef Apa Serv SA, a îndrăznit să-și dea în cap cu un doctor / VIDEO

Să facem cunoștință, cu personajele. Ciucur Florin, angajat in cadrul Apa Serv ocupand functia de sef in cadrul servicului energetic. Iar cel de al doilea, știm că este doctor stomatolog pe nume, Iancu Cosmin Ionel.

După ce, ați făcut cunoștință cu personajele noastre răzgâiate, precizez faptul că, marele stomatolog încărcător de pumni, mă tot poartă pe mine pe la Poliție, de parcă eu aș fi știut de partida lor, organizată ilegal. Stomatologul, cunoscutul Văii Jiului, în urmă cu cîțiva ani de zile, și-a scăpat soția de sub ochi, iar marele director, Apa Serv SA, a consolato.

Doamna, din această imagine este fițoasa doctorului stomatolog. A recunoscut că, în trecut a avut mici legături cu domnul menționat mai sus. Arăt faptul că în urmă cu cîțiva ani de zile, a avut loc o luptă în plină stradă, acuzații cu nemiluita, din partea ambelor tabere. 

În curînd vom, încerca să scoatem dovezi criminale, cu privire la cei trei îngâmfați, unde veți avea ocazia să îi ascultați pe fiecare în parte. Acuzațiile, vin din trei direcții diferite, cert este că soția doctorului, e vedeta satului.

Material in curs

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *