Un caz social grav. Familia Stancu, amenințată cu evacuarea din locuință

  •  
  •  
  •  

Familia, Stancu din Bosnia, amenințată cu evacuarea din locuință. De fapt este vorba de o cocioabă, o locuință, degradată, în care cei doi, locuiesc împreună cu cei doi copii minori. Cel mic, un bebeluș de două luni.

Bărbatul, ar vrea să lucreze, orice fel de muncă cinstită, dar datorită faptului că are doar 3 clase, este refuzat, de cei care ar putea să îl ajute. Dar, acesta nu este un motiv, să nu fie ajutat. Copii, nu au medic de familie, practic, până nu face tatăl lor rost de bani, nu au nici ce mânca.

El își câștigă existența, din bucăți de fier vechi, găsite pe marginea drumului, pe care îl vinde la un punct de colectare din Lonea. Asta, este singura lor sursă de venit. A lucra la gater, 6 luni, fără acte, și era plătit cu un salariu de mizerie. Domnii Inspectori, de la ITM, în aceste cazuri, ar trebui să i-a măsuri.

Dar, cei din Primărie, ar trebui să judece acest caz, și cu rațiunea și cu sufletul. Sperăm, că totuși, cei din Primărie, vor găsi o soluție și pentru acești tineri, care nu-și doresc decât un acoperiș deasupra capului, și pentru bărbat, un loc de muncă, pentru a-și putea întreține familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *