Un caz, deosebit de grav, Kallai Mariana. Evacuată, a ajuns în stradă cu 8 copii minori

Un caz, deosebit de grav, cutremurător am putea spune, a ajuns, azi, la redacția noastră. Este vorba, despre doamna Kallai Mariana, în vârstă de 39 de ani, din Petroșani, care a fost evacuată din blocul D 3, de strada Tudor Vladimirescu, în cursul zilei de ieri.

Doamna, practic a ajuns, la redacția noastră, în pragul disperării, și noi cei din personalul redacției, cu greu am reușit să o liniști. Și echipa redacției NEWSVJ.ro, a rămas șocată, de decizia celor din Primăria Municipiului Petroșani, de a evacua o familie cu 8 copilași în plină stradă, și cel de-al 9-le -lea copil, se va naște în curând.

Doamna, a născut, o fetiță pe nume Kallai Petronela, în vârstă de 1 ani și 5 luni, foarte grav bolnav. Doamna Kallai Mariana, este asistentul personal al fetiței, fapt dovedit și printr-un “CERTIFICAT de încadrare într-o categorie de persoane cu handicap care necesită protecția specială”.

Fetița, născută prematur, este foarte bolnavă, dintre diagnosticicele, pe care le-a avut fetița, menționăm cianoză, icter generalizat, epilepsie, chist cerebral. Acum, ne întrebăm ce părere are despre acest caz domnul Primar Tiberiu Iacob-Ridzi, și ce măsuri va lua, pentru a sprijini acei bieți copilași, și pe mama acestora.

Unde sunt măsurile de protecție socială, în acest caz cutremurător ? Credem totuși, că veți sprijini această familie, cu o locuință socială, și dacă vreți, puteți să-i acordați acestei mame, un ajutor de urgență, pentru a-i cumpăra medicamente, acestei fetițe, hăinuțe și alimentele de care are nevoie, în raport cu gravele probleme de sănătate.

Redacția noastră, a demarat, o anchetă jurnalistică, cu privire la acest caz, dar suntem că acest caz, al doamnei Kallai Mariana, nu este unul izolat.  Vom, reveni cu noi amănunte, legate de acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *