Țuică și vin la discreție. Nu dețin acte

În Piața Centrală din Petroșani, poți să comercializezi ce vrei, nimeni nu îți are treaba.

Cei de DSV Hunedoara, doctorul Popescu, are o durere fix în cot de ce se întîmplă în aceea Piață. Dacă ești pe picior mare cu cei de la Poliția Economică, poți vinde la discreție, nu mai ai nevoie de casă de marcat, băuturile alcoolice, le poți vinde la discreție.

Administrația Piețelor, nu știu dacă are vreo implicare, dar cert, este că pe acei comercianți, nu-i vede nimeni. Cei care vînd, țuică și vin, sunt obligați să dețină acte, să aibă certificat metrologic. Din informațiile pe care le am, nu este voie să se comercializeze țuică, dar totuși se vinde.

Mai mulți, cumpărători de bună credință, s-au plîns că au cumpărat pufoaică și vin amestcat, cu apă și zahăr. După cele relatate, evaziunea fiscală, va lua amploare, doctorul Laslău, este nepăsător de ce se întîmplă, cei de la ANAF, au o ceață pe ochelari, nu găsesc Piața Centrală, iar cei de la Poliția Economică,  după ce că au sediul la doi pași de Piața Centrală, nici măcar nu-i interesează, că 2l de vin sau de țuică, valorează 20 lei.

Pe această cale, le doresc la toți jobb-uri consistente, căci nimeni, nu vă va întreba ce vindeți. În continuare, veți putea urmări un material, filmat cu camera ascunsă, unde de acolo reiese, faptul că acei oameni, și-au pierdut casele de marcat,  ori nu mai au acumulatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *