Tisaru Pavel, și formația mă amenință în continu

  •  
  •  
  •  

O poveste, mai clătinată, dar se bazează pe fapte reale. Pe larg ve-ți înțelege ce vrea acest domn de la mine.

Acest domn, certat cu legea, om cinstit nu-l pot face, din urmă cu aproximativ un an jumate, se ține de capul meu. Ținând cont că, am fost victima lui, atât verbal, cât și fizic, dar arăt faptul că în continuare îmi dă telefoane, mă amenință verbal, într-o veselie.

Eu cred că ajunge, cât și-a făcut acest individ de cap. Are un istoric bogat, la activ are un mandat de executare, cu suspendare, mai este ținut în spate, printr-o executare silită. La momentul oportun, este suspect în mai multe dosare, mai are și multe dosare pe cap, unde se constituie parte ( învinuit ), a fost oprit în trafic de mascați, a creat prejudicii impresionante, dar asta pentru el a fost o glumă.

Zeci de dosare, îl acuză de parcă, ar fi ușă Bisericii, n-ar fi păcătuit. Atât, el cât și camarazii lui, mă amenință în stil mafiot, dându-mi telefoane. Acest Pavelică, cel viteaz, îmi amenință familia, de câte ori are ocazia, a precizat într-o convorbire telefonică, “Îți voi filma familia, și ti-o voi pune, pe Facebook “.

În nenumărate rânduri, atât el, cât și soldații lui, dau târcoale sub pretextul intimidare, unii poartă în mașină, bâte de baseball, topoare, chiar și săbii. Știe, cum să pună problema, își bagă soldații la înaintare, Instanțele de Judecată, cunosc fiind procesoman înrăit.

Cum se vede, polițiștii îi țin dosarele prin birouri, îl iubesc cu atâta spor, altfel nu înțeleg de ce îl lasă în libertate, după comis, atâtea infracțiuni. La câte dosare au procurorii, prin sertare, unele au prins și miros. Cred că ar fi momentul și de un control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, cât și în Poliție. 

Domnul are planuri serioase, bine puse la punct, nici un plan neeșuat, se presupune că ar fi implicat în mai multe scandaluri, posibil să fie expert în executări de pene. Oare de ce a fost cercetat de DIICOT? de copil cuminte ce a fost. Știu că în buzunare, umbla numai cu note de 10.

Astăzi, am sunat la Poliție, datorită amenințărilor lui. Oare, vreun procuror să-și bea cafeaua cu el dimineața, de aia să comită atâtea infracțiuni?  S-au polițiștii, care anchetează dosarele lui, îi sânt așa prieteni, cât îl vor în libertate?  A bătut recordul, la câte dosare are, oare judecătorii, sunt atât de ocupați încât nu pot să îi judece dosarele la urgență.

Am onoarea să vă spun, prea multe dosare, sunt uitate prin sertare. Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, nu înțelege-ți ce se întîmplă în acest oraș.  În continuare, ve-ți auzi un limbaj interzis minorilor, amenințări cu zdrobirea mea, chiar în sediul Poliției, susține că îmi face felul.

Chiar pot relata, sub ochii polițiștilor, a mai fost lovit cineva, și nu s-a luat nici o măsură. Toată scena, a avut loc pe scările Poliției. Vă reamintesc, că polițiștii au fost  neputincioși, așa tânărul s-a ales cu o lovitură zdravănă, fiind transportat la UPU Petroșani. Deci să înțeleg, polițiștii degeaba se numesc polițiști, atâta timp cât cei certați cu legea, stau în libertate, și comit infracțiuni.

În continuare, va urma un limbaj interzis minorilor:

“Chiar mi se rupe p…a,  și de tine și de Podină, că într-o zi, vă prind și  vă jupoi pe amândoi, da pe tine te bat în față la Poliție, f…i buricu mătii în c…r să-ți f…t, te burlesc eu pe tine, f….i gură m…îi să-ți f…t, cu înregistrările tale, gunoiul E o să plătești pentru asta, pentru asta o să plătești “

“Mă nespălatule, iară dai de mine, pot să și înregistrezi, că mi se rupe p…a, Îți spun ca să știi, mă provoci de mă ia într-o zi capul, știi unde te bat, la Poliție acolo în față, și dacă mă arestează nu mă interesează, dar fac ceva, clar, înțelegi, acolo în Poliție, vin după tine și te bat, te bat de te c…i pe tine”

Foto: observatorulnational.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *