Tare pe poziție/Nelucu Lung

Nelucu Lung, face parte că reprezentant al administrațieib publice locale, din consiliul de conducere al spitalului.

Domnul Nelucu Lung, s-a opus achiziționării unui “Duster”, de către spital, considerând, ca banii pentru “Duster”, să fie trecuți în contul construirii bazinului de apă, care este o investiție neapărat necesară.

Ca atare, a continuat el, fac un amendament prin care solicit eliminarea de pe lista de investiții a autoturismului Duster, iar suma de bani să fie transferată la construirea bazinului de apă, care este o investiție neapărat necesară!”. Deși era de așteptat să se fi situat pe o poziție favorabilă celor din spital care au vrut „Duster” nou, primarul Gheorghe Ile, care, până atunci nu a zis nici câr, nici mâr, a dat-o imediat la întors.

„Noi (primăria – n.a.) nu avem suficienți bani pentru bazin, așa că să-l înceapă cu bani de la ei (de la spital – n.a.)”, s-a lepădat el de păcatul cu care și-ar fi încărcat conștiința dacă ar fi trecut peste voința majorității celor din sala de ședințe. Dar cum ar fi fost dacă Nelucu Lung nu se ținea tare pe poziție?

Menționăm, că spitalul dispune de două autoturisme Logan, achiziționate în anii 2007, respectiv 2015. Ambele, sunt în stare de funcționare. Sursa: zvj.ro

 

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *