Tâlhărit sub privirea prietenilor, telefonul a fost identificat dar lipsește mandatul / VIDEO

A fost tâlhărit sub privirea prietenilor, tâlhăria a avut loc în municipiul Petroșani, (parcul central). La data de 28 luna în curs, în jurul orei 19:00, băiatul din imagine a fost tâlhărit sub privirea prietenilor.

Două persoane din cartierul Colonie l-au tâlhărit pe băiat în timp ce se afla cu prietenii în parcul central, băiatul avea un iPhone în valoare de 60 de milioane. Până la această oră polițiștii nu reușesc să facă arestări tinând cont că au cercuri de suspecți, dosarul va merge la procuror fără autor și va ajunge clasare.

Băiatul spune că a sesizat Poliția și au identificat telefonul în cartierul Colonie, mai exact pe strada Tudor Vladimirescu bloc D3. Victimă mai spune că este nemulțumită de ancheta polițiștilor. Polițiștii au grupuri și cercuri de suspecți. Telefonul a fost identificat prin GPS, dar nu a existat un mandat de percheziție și nici adresa unde ar fi exact telefonul. 

Un GPS nu poate identifica un apartament anume, doar blocul și adresa. “În timp ce vorbeam la telefon au venit două persoane ce aveau cagulă pe față și mi-au luat telefonul, eu împreună cu prietenii am fugit după ei, dar au luat-o  printre blocuri”, spune proprietarul telefonului. Până la această oră Poliția este doar cu numele.

  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *