Tâlhărie la drumul mare – Livezeni, Petroșani

  •  
  •  
  •  

În cursul acestei seri a avut loc o tâlhărie cu agresiune la depozitul unui en-gros din Petroșani. Patronul acestui depozit, Ion Anuțoiu, a fost victima unei agresiuni petrecute în incinta depozitului, cu scopul de tâlhărie.

Un grup de tâlhari din Lupeni și Vulcan (2 persoane) l-au atacat pe patronul depozitului en-gros și l-au lovit până l-au imobilizat, apoi păgubindu-l de marfă (120 lei) și o sumă de bani (500 lei).

Ion Anuțoiu a anunțat poliția care s-a deplasat la fața locului, împreună cu un echipaj SMURD. A fost transportat la UPU Petroșani însă acesta spune că la spital a fost tratat în batjocură:

”Am avut astăzi la depozitul din Livezeni o agresiune cu tâlhărie, cu lovituri, au luat din marfă, m-au bătut, niște țigani din Lupeni și Vulcan, Paraschiv.

M-au dus l-a spital dar mi-au dat drumul, eu încă am amețeli și dureri. Mi-au spus că am refuzat eu internarea, pentru că au vrut să mă scoată afară. La chirurgie m-au întrebat că am fostla bibliotecă? La mișto. … Mi-au dat drumul mai mult forțat și vreau să merg din nou la spital să cer să mă ducă în altă parte, pentru că nu mai am încredere”, ne-adeclarat telefonic, Ion Anuțoiu.

Aceste personaje certate cu legea reușesc mai mereu să terorizeze Valea Jiului. Cum se vede, organele legii sunt depășite de situație. Atunci ce e de făcut, să supravietuim cum putem?
Vom reveni cu noi informații din ancheta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *