SURSE: Primăria orașului Petrila, noi locuri de muncă, concursuri ordinare

Potrivit martorilor, în ultimul timp pe adresa redacției am primit o avalanșă de informație, potrivit martorilor putem spune că este vizată Primăria orașului Petrila. Dar primarul orașului Petrila, cunoaște angajații care au intrat pe posturi, în acea primărie vorbim de la mic la mare. Totuși, în ultimul timp se tot vorbește de angajări “fictive”.

Angajații primăriei sunt rude gradul 1, 2 și 3 până la fiini și nașii, totuși aia nu înseamnă că toată Primăria este a primarului. În acea Primărie totul se face la comandă, puțin mai jos vom atașa câteva declarații, vă lăsăm pe voi cititorii să trageți concluzii. Una dintre instituțiile care este cea mai îndreptățită este Prefectura județului Hunedoara, este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Domnul Prefect ar putea demara o anchetă să ceară documente cu privire la cele menționate. Dar și Procurorii cât și Poliția Română sunt în măsură să se autosesizeze, dar polițiștii din Valea Jiului, se autosesizează doar la găinări.

“Popesc Ioan. Angajat maistru pentru doi oameni, din care unul e șef de echipa. Are 6000 pensie la mină și vreo 4000 salar la instituția statului. A mai angajat și doi prieteni apropiați, unul este verișorul lui FURDUI și celălalt se numește TIMOFTE ADRIAN. Și alt angajat proaspăt, PARASCHIV ADRIAN”. Cam așa arată o declarație sub anonimat, poate într-o zi Procurorii vor afla cine se află în spatele acestor declarații. Posibil ca unii să facă numai mizerii, unii își ating scopurile cu oamenii neputincioși. 

“Lucian Matei, lucra și el și mama sa la primărie și anul trecut si-a angajat și nevasta. Felicia Matei. A fost singura admisa la concurs. Prieten de-al primarului. Auditor financiar a băgat-o pe nevastă-sa anul trecut și el este inspector iar mama sa este la taxe și impozite”. După cum vedeți informațiile vin spre redacția noastră cum curge apa la robinet. Cei care își aud numele și cred că nu au nicio implicare ne pot contacta pentru a lămuri situația.

După cum se tot vorbește și se tot vorbește, Valea Jiului este roșie completă, dar asta nu înseamnă că va mai fi mult timp. Păcat că DIICOT cât și DNA. Au intrat în concedii fără plată, datorită Legii care nu se aplică unii primarii își fac de cap, angajări pe bandă rulantă, fotograf pe post de electrician. Dacă știți voi dictatorul PSD, de ce a intrat la pușcărie ? Oare la Petrila să nu se repete radiografia? Tot aceeași culoare este, tot aceeași infracțiune este. “Angajării fictive”. Vom reveni de îndată cu noi informații.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *