Strada 1Mai nr 3. Se dărâmă casa? Ce fac autoritățile competente?

O casă la un pas de a se dărâma, nu este locuibilă, dar începe să se dărâme. Persoana ce deține acea locuință cunoaște situația, dar spunea că o repară la vară. În vecinătate locuiește o familie ce are copii, unul dintre copii are și problema. Casa ce este la un pas de a se dărâma în totalitate se află la adresa, Strada 1Mai nr 3.

Familia din vecinătate are o nepoțică ce are câteva probleme din naștere, acea casă dacă se va dărâma, va afecta familia din vecinătate. Unde există un copil minor ce are probleme de sănătate. Dacă autoritățile nu vor interveni la timp și acea minoră va păți ceva, cine se va face responsabil ? Bunica minorei a spus pe la toate ușile, sunt probleme cu acea casă și nu a fost băgată în seamă?

În municipiul Petroșani doar să plătești taxe și impozite și de restul se ocupă cei ce dorm, o casă ce pune în pericol un miner și autorități ce nu vor să țină cont de cele prezentate în spațiul public. Așteptăm implicarea autorităților, pentru o mai bună siguranță a minorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *